Ötször tettek bejelentést a rendőrségen eddig Ujhelyiék

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hajnali öt óra óta öt bejelentést tettek eddig a közmédia székházában lévő ellenzéki képviselők. Legutóbb a szocialista EP-képviselő, Ujhelyi István hívta a 112-t azzal, hogy 

több országgyűlési képviselővel szemben is erőszakkal léptek fel az MTVA-ban dolgozó biztonsági őrök. 

Érdemi reagálás egyetlen esetben sem követte a hívást, hajnal öt óta nem érkezett rendőr az épületbe. Szél Bernadett szerint az MTVA őrei a rendőröket sem voltak hajlandóak beengedni. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.