Sípályára vezette a GPS két magyar autóját Ausztriában

baleset
2018 december 17., 12:46
comments 32

A két férfi egy napot síeléssel töltött Mühlbachban, majd vissza akart térni szállására Kaprunba. A navigáció azonban ehelyett egy sípályára vezette őket, ahol az autó 80 méter után megrekedt - közölte hétfőn a tűzoltóság. A terepjárót végül csörlővel visszavontatták az útra - mondta a tűzoltóegység vezetője. A két férfi ezután folytathatta útját. A hatóságok szerint a pálya alatt egy erdei út vezet, amelyre azonban még nyáron sem szabad ráhajtani.

(MTI/APA/dpa)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.