Tállai focicsapata összesen 3,3 milliárd TAO-pénzt kapott

POLITIKA
2018 december 17., 07:37
comments 55

Ebben a szezonban a Tállai Andráshoz köthető mezőkövesdi focicsapat és sportegyesület a korábbiakhoz képest kevesebb támogatást kért és kapott, mégis a TAO-rendszer egyik legnagyobb győztesének mondható. A Mezőkövesd-Zsóry FC-nek a 2018/2019-re 217,3 millió forint TAO-támogatást hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Mezőkövesd-Zsóry Sportegyesület részére pedig 30,9 milliót - írja az mfor.hu. Ezzel valószínűleg ismét Tállai csapata lesz a harmadik legtöbb támogatást kapó sportszervezet.

A mezőkövesdi fociba a TAO-rendszer fennállása óta így összesen 3,27 milliárd forint áramlott az Mfor.hu összesítése szerint, ennél több pénzt csak az Illés Sport Akadémia és a felcsúti alapítvány tudott összekalapozni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.