Tállai focicsapata összesen 3,3 milliárd TAO-pénzt kapott

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ebben a szezonban a Tállai Andráshoz köthető mezőkövesdi focicsapat és sportegyesület a korábbiakhoz képest kevesebb támogatást kért és kapott, mégis a TAO-rendszer egyik legnagyobb győztesének mondható. A Mezőkövesd-Zsóry FC-nek a 2018/2019-re 217,3 millió forint TAO-támogatást hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Mezőkövesd-Zsóry Sportegyesület részére pedig 30,9 milliót - írja az mfor.hu. Ezzel valószínűleg ismét Tállai csapata lesz a harmadik legtöbb támogatást kapó sportszervezet.

A mezőkövesdi fociba a TAO-rendszer fennállása óta így összesen 3,27 milliárd forint áramlott az Mfor.hu összesítése szerint, ennél több pénzt csak az Illés Sport Akadémia és a felcsúti alapítvány tudott összekalapozni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.