Tállai focicsapata összesen 3,3 milliárd TAO-pénzt kapott

Ebben a szezonban a Tállai Andráshoz köthető mezőkövesdi focicsapat és sportegyesület a korábbiakhoz képest kevesebb támogatást kért és kapott, mégis a TAO-rendszer egyik legnagyobb győztesének mondható. A Mezőkövesd-Zsóry FC-nek a 2018/2019-re 217,3 millió forint TAO-támogatást hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség, a Mezőkövesd-Zsóry Sportegyesület részére pedig 30,9 milliót - írja az mfor.hu. Ezzel valószínűleg ismét Tállai csapata lesz a harmadik legtöbb támogatást kapó sportszervezet.

A mezőkövesdi fociba a TAO-rendszer fennállása óta így összesen 3,27 milliárd forint áramlott az Mfor.hu összesítése szerint, ennél több pénzt csak az Illés Sport Akadémia és a felcsúti alapítvány tudott összekalapozni.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.