Amíg börtönben ül, minden hónapban megnézetik a Bambit az egy évre ítélt orvvadásszal

A büntetése végére valószínűleg már kívülről fogja fújni a Walt Disney egyik legnagyobb klasszikusát az az orvvadász, , akinek a büntetése részeként minden hónapban legalább egyszer meg kell néznie a Bambit a börtönben. David Berryt azért ítélték erre, mert illegálisan gyilkolt le több száz szarvast Missouriban. A férfi főleg éjszaka ejtette el az állatokat, de csak a fejük kellett neki trófeának, a testük többi részét veszni hagyta.

David BerryFotó: AP

Az ítélet szerint a férfinak a egy éves börtönbüntetése alatt legalább havonta egyszer meg kell néznie a rajzfilmet. Az első mesenézést december 23-ig kell megtartani. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.