Amíg börtönben ül, minden hónapban megnézetik a Bambit az egy évre ítélt orvvadásszal

A büntetése végére valószínűleg már kívülről fogja fújni a Walt Disney egyik legnagyobb klasszikusát az az orvvadász, , akinek a büntetése részeként minden hónapban legalább egyszer meg kell néznie a Bambit a börtönben. David Berryt azért ítélték erre, mert illegálisan gyilkolt le több száz szarvast Missouriban. A férfi főleg éjszaka ejtette el az állatokat, de csak a fejük kellett neki trófeának, a testük többi részét veszni hagyta.

David BerryFotó: AP

Az ítélet szerint a férfinak a egy éves börtönbüntetése alatt legalább havonta egyszer meg kell néznie a rajzfilmet. Az első mesenézést december 23-ig kell megtartani. (Guardian)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.