Amíg börtönben ül, minden hónapban megnézetik a Bambit az egy évre ítélt orvvadásszal

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A büntetése végére valószínűleg már kívülről fogja fújni a Walt Disney egyik legnagyobb klasszikusát az az orvvadász, , akinek a büntetése részeként minden hónapban legalább egyszer meg kell néznie a Bambit a börtönben. David Berryt azért ítélték erre, mert illegálisan gyilkolt le több száz szarvast Missouriban. A férfi főleg éjszaka ejtette el az állatokat, de csak a fejük kellett neki trófeának, a testük többi részét veszni hagyta.

David BerryFotó: AP

Az ítélet szerint a férfinak a egy éves börtönbüntetése alatt legalább havonta egyszer meg kell néznie a rajzfilmet. Az első mesenézést december 23-ig kell megtartani. (Guardian)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.