Kadirov unokatestvére belehajtott a Mercedesével egy 3 fős családba, erre az áldozatok rokonai videón könyörögtek, hogy a csecsen vezér ne büntesse meg az unokatestvérét

külföld
2018 december 18., 16:04
comments 150

Egy közlekedési balesetben elhunyt 3 fős család rokonai Csecsenföld fővárosában, Groznijban videoüzenetben könyörögve kérték Ramzan Kadirov csecsen vezetőt, hogy ne büntesse meg az unokatestvérét, aki a Mercedesével a balesetet okozta.

December 5-én Kadirov unokatestvére, Turpal-Ali Ibragimov nagy sebességgel beleszállt egy szembejövő Zsiguliba, amiben egy 3 fős család ült. Az anya és a lánya egyből meghalt, az apa a kórházban vesztette életét.

Ramzan Kadirov, a Csecsen Köztársaság elnöke
photo_camera Ramzan Kadirov Fotó: Szaid Carnajev/RIA NOVOSTI

December 13-án az áldozatok rokonai találkoztak Adam Sahidovval, Kadirov vallási tanácsadójával, ekkor készült a könyörgő felvétel, amin többször is könyörögnek, hogy le ne váltsák a posztjáról Kadirov unokatestvérét. A rokonok Kazahsztánból érkeztek. (Meduza)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.