Kadirov unokatestvére belehajtott a Mercedesével egy 3 fős családba, erre az áldozatok rokonai videón könyörögtek, hogy a csecsen vezér ne büntesse meg az unokatestvérét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Egy közlekedési balesetben elhunyt 3 fős család rokonai Csecsenföld fővárosában, Groznijban videoüzenetben könyörögve kérték Ramzan Kadirov csecsen vezetőt, hogy ne büntesse meg az unokatestvérét, aki a Mercedesével a balesetet okozta.

December 5-én Kadirov unokatestvére, Turpal-Ali Ibragimov nagy sebességgel beleszállt egy szembejövő Zsiguliba, amiben egy 3 fős család ült. Az anya és a lánya egyből meghalt, az apa a kórházban vesztette életét.

Ramzan KadirovFotó: Szaid Carnajev/RIA NOVOSTI

December 13-án az áldozatok rokonai találkoztak Adam Sahidovval, Kadirov vallási tanácsadójával, ekkor készült a könyörgő felvétel, amin többször is könyörögnek, hogy le ne váltsák a posztjáról Kadirov unokatestvérét. A rokonok Kazahsztánból érkeztek. (Meduza)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.