Elfogtak egy férfit, aki kedd este feketére festette a Kossuth téri zászlórudat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rendőrség elfogott egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy december 18-án a Kossuth téren demonstrálás közben „festékes flakonból fekete festéket fújt a nemzet zászlajának zászlótartó rúdjára, majd eltávozott a helyszínről”.

A rongálót a rendőrök percekkel a bűncselekményt követően, attól nem messze elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

T. Krisztián 31 éves soproni lakos ellen rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfit, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte, a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezik bíróság elé állítását.  (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.