Épül-szépül Csepel: a képviselő úr háza előtt végre leaszfaltozták az utcát

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára az Országgyűlés honlapján is elérhető vagyonnyilatkozatai alapján legalább hét éve ugyanabban a csepeli ingatlanban él.

2011-ben, amikor a Google autói arra jártak, még földutak övezték Németh Szilárd házátFotó: Google Street View

A földhivatali nyilvántartás alapján 2006 októberében vette meg a Sügér utca és a Sáska utca sarkán álló ingatlant felerészben nejével.

A tulajdoni lap nem hiteles másolata

2011-ben, amikor a Google autói arra jártak, a Sáska utcába még behajtottak, a Sügér utcát viszont már elkerülték. A felvételeken látható, hogy ezek akkor még földutak voltak. A járdákat a lakók maguk építették ki beton járólapokból, vízelvezetésre pedig még csak egy árok se volt.

Aszfaltozott út, kocsibehajtó, járda, és még a csapadékvíz elvezetését is megoldották.

Mostanra szerencsére rendeződött a helyzet. Idén év végére a Csepel Új Utakon program részeként megvalósulhatott az "Út, részleges járdafelújítás és csapadékelvezetés a Sügér utcában" című projekt a kerületi önkormányzat megbízásából a Gerulus Kft. kivitelezésében.

A helyszínen készült felvételeken látható, hogy immár mindkét, Németh Szilárd házát övező utca, a Sáska és a Sügér is szilárd aszfaltburkolatot kapott. Kipofozták a járdát is, a képviselő úrnak még gépjármű-behajtót is kialakítottak a kertkapuja előtt.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.