Pintér Sándor volt cégénél kötött ki a lovasberényi kormányüdülő

Tbg
POLITIKA
2018 december 19., 05:46
comments 80

„A cégkivonat szerint október elsejétől az MTVA Kunigunda utcai székházában is szolgálatot teljesítő, Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. egyik fióktelepe Lovasberényben, az Erdő sor 1. szám alatt található (...) ezen a címen található az egykori lovasberényi kormányüdülő is, ami Hotel Lovasberény vagy Erzsébet Szálló Lovasberény néven is ismert” - írja az Mfor.

A CBSZ, amely az MTVA épületének őrzéséért felelős egyik cég valamikor Pintér Sándor vezetése alatt állt, de nem esett messze tőle, jelenleg Tasnádi László vezeti, aki ügynökmúltja miatt kénytelen volt lemondani belügyi államtitkári pozíciójáról.

Az Mfor azt írja, az 1960-as évekebn épített, majd a 2000-es években felújított lovasberényi szálloda 2016-ban került az OTP-hez, és nem olyan régen a CBSZ-hez. (Mfor)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.