Hadházy: Már 380 ezer aláírás gyűlt össze az Európai Ügyészség mellett

Az akció kb. harmadánál 380 ezer aláírás jött össze a „Ne hagyjuk büntetlenül – 1 millió aláírás az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért” című akcióvalmondta az Indexnek Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Hadházy szerint a szám még nagyobb lehet, mert 3 párt még nem küldött összesítést, illetve figyelembe kell venni, hogy a DK irodájában is bent égtek kitöltött ívek. A képviselő szerint a pártok eddig kb. 100 ezer aláírást hoztak a kezdeményezésnek.

A gyűjtés szeptember végén kezdődött, a pártok október közepén csatlakoztak, tehát 2,5 hónap kellett a 380 ezer aláíráshoz, viszont az akciók második fele mindig nehezebb. Hadházy azt mondta, eddig csak kitelepülten gyűjtöttek, januártól viszont kezdődnek a kopogtatások, amiktől sokat remél.

Hogy mi ez az akció, arról itt egy korábbi videónk:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.