Hadházy: Már 380 ezer aláírás gyűlt össze az Európai Ügyészség mellett

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az akció kb. harmadánál 380 ezer aláírás jött össze a „Ne hagyjuk büntetlenül – 1 millió aláírás az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért” című akcióvalmondta az Indexnek Hadházy Ákos független parlamenti képviselő.

Hadházy szerint a szám még nagyobb lehet, mert 3 párt még nem küldött összesítést, illetve figyelembe kell venni, hogy a DK irodájában is bent égtek kitöltött ívek. A képviselő szerint a pártok eddig kb. 100 ezer aláírást hoztak a kezdeményezésnek.

A gyűjtés szeptember végén kezdődött, a pártok október közepén csatlakoztak, tehát 2,5 hónap kellett a 380 ezer aláíráshoz, viszont az akciók második fele mindig nehezebb. Hadházy azt mondta, eddig csak kitelepülten gyűjtöttek, januártól viszont kezdődnek a kopogtatások, amiktől sokat remél.

Hogy mi ez az akció, arról itt egy korábbi videónk:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.