Szigorították az ellenőrzéseket a főbb német reptereken

külföld
2018 december 20., 20:29
comments 63

Csütörtök délutántól fokozottabb ellenőrzéseket vezettek be a főbb német repülőtereken, írja a BBC. Úgy tudni, hogy előbb az ország nyugati felében lévő Stuttgart, Karlsruhe/Baden-Baden, Friedrichshafen és Mannheim repülőterein kezdtek járőrözni gépkarabéllyal felfegyverkezett rendőrök, majd kiszélesítették az intézkedést. A BBC szerint négy terroristagyanús férfit keresnek a hatóságok: állítólag a marokkói hírszerzéstől kaptak egy lehallgatott beszélgetést, amin egy, a német-francia határhoz közel fekvő repülőtér elleni merényletről van szó.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.