A Fidesz szóvivője szerint a tüntetők nem szánkókra költik az összegyűjtött pénzt, hanem a Soros-hálózatnak adják

Én mindig nagy élvezettel hallgatom és nézem a Kutya Pártnak az akcióit meg a plakátjait, mert szerintem humorosak. Úgyhogy hajrá!” - mondta lelkesen Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Kétfarkú Kutyapárt pénteki tüntetéséről az ATV-n.

De a többi ellenzéki megmozdulással már kevésbé volt elégedett. Ezekről Hidvéghi azt mondta, hogy továbbra sem hallgattatják el azokat, akik nem értenek egyet velük, csak azt kérik, hogy „minden véleménynyilvánítás, legyen az akár a parlamentben, legyen az akár az utcán egy demonstráció keretében, az békés maradjon és törvényes”. Úgy látja, hogy az utóbbi napok fejleményei pont abban újak, hogy a parlamenti obstrukció keretében a képviselők átléptek olyan szabályokat, amiket nem lett volna szabad. Szerinte a közmédia székházában is egyértelműen ez történt.

Azt mondta, hogy a köztévé azért nem hozta le az ötpontos ellenzéki petíciót, mert az ellenzéki képviselők akciója egy „elfogadhatatlan nyomásgyakorlás volt, egy visszaélés a képviselői jogosítványokkal”. Szerinte „nem mérhetetlen támogatottságú minipártok leszerepelt vezetői fogják megmondani azt, hogy mi hangozzon el akár a köztévé híradójában, akár más műsorokban”. 

Szerinte egyébként a tüntetéssorozat nem a túlóratörvényről szól, hanem, a hatalom megszerzéséről és az Orbán-kormány elleni támadásról, majd elmondta a Soros-hálózatról szóló összeesküvés-elméletét.

Amikor szóba került, hogy a tüntetők is gyűjtésbe kezdtek a Kossuth téren megrongált szánkók pótlásáért, arról beszélt, hogy szerinte másra fogják költeni a pénzt: „Attól tartok, hogy az ellenzéki szimpatizánsoknak az összegyűjtött pénze az majd a Soros-hálózatot fogja támogatni”. Mégpedig azért, mert szerinte ezek a módszerek, amiket használnak.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.