Beszakadt a tó jege két szánkózó fiú alatt Biatorbágyon

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szánkózni indult az a két 13 éves fiú, akik alatt beszakadt egy halastó jege Biatorbágyon még szerdán. Egyikük nyakig elmerült a jeges vízben, de pár perccel később ki tudott mászni, és kirohant a főútra, ahonnan két férfi eltámogatta a körzeti megbízotthoz. 

Nem sokkal később a másik fiút, akinek közben sikerült kimásznia a vízből, a tóparton, egy fás, bokros részen találták meg. Teljesen kimerült volt, az utolsó erejével sikerült a partra érnie.


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.