Csak azt kérték a Jézuskától, hogy jövőre emberhez méltó körülmények között dolgozhassanak

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Különös karácsonyfadíszt fotózott egy olvasónk egy fővárosi kórház intenzív osztályán. A kézműves dísz valójában egy, a Jézuskához intézett kérés, mert úgy tűnik, már csak a felsőbb hatalmakban bíznak a helyzetük javulását remélő kórházi dolgozók.

Kézműves karácsonyfadísz egy fővárosi kórház intenzív osztályának karácsonyfájánFotó: Olvasónk felvétele

"Kedves Jézuska! Szeretném kérni, hogy intézd el légyszíves, hogy jövő nyáron már emberhez méltó körülmények között dolgozhassunk itt az osztályon. <3" - írta az alkotó, amit valaki más kézírással és tollal még hozzátette, egyértelműsítendő, hogy mégis mire gondolnak, hogy "klímát szeretnénk! Köszönettel".

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.