Csak azt kérték a Jézuskától, hogy jövőre emberhez méltó körülmények között dolgozhassanak

POLITIKA
2018 december 21., 07:36

Különös karácsonyfadíszt fotózott egy olvasónk egy fővárosi kórház intenzív osztályán. A kézműves dísz valójában egy, a Jézuskához intézett kérés, mert úgy tűnik, már csak a felsőbb hatalmakban bíznak a helyzetük javulását remélő kórházi dolgozók.

Kézműves karácsonyfadísz egy fővárosi kórház intenzív osztályának karácsonyfáján
photo_camera Kézműves karácsonyfadísz egy fővárosi kórház intenzív osztályának karácsonyfáján Fotó: Olvasónk felvétele

"Kedves Jézuska! Szeretném kérni, hogy intézd el légyszíves, hogy jövő nyáron már emberhez méltó körülmények között dolgozhassunk itt az osztályon. <3" - írta az alkotó, amit valaki más kézírással és tollal még hozzátette, egyértelműsítendő, hogy mégis mire gondolnak, hogy "klímát szeretnénk! Köszönettel".

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.