Megint le kellett állítani a Gatwick reptér forgalmát a berepülő drónok miatt

Megint leállították a forgalmat péntek este a londoni Gatwick repülőtéren egyújabb drón miatt. A második legforgalmasabb brit repülőtéren péntek reggel indult újra a forgalom. A Londontól délre fekvő repteret korábban 33 órán át zárva tartották, miután 40-50 alkalommal drónok repültek be a légterébe.

A péntek esti újbóli drónészlelésről szóló híreket a hatóságok egyelőre vizsgálják.
A területileg illetékes Sussex megyei rendőrség munkáját csütörtök este óta a brit hadsereg is segíti. A péntek reggelig tartó repülőtéri zárlat 760 járatot és legalább 110 ezer utast érintett. A Daily Mail közben arról ír, hogy egy 21 éves youtuber, Ally Law azt állítja, hogy ő áll a reptéri káosz mögött. (BBC/MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.