Megint le kellett állítani a Gatwick reptér forgalmát a berepülő drónok miatt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Megint leállították a forgalmat péntek este a londoni Gatwick repülőtéren egyújabb drón miatt. A második legforgalmasabb brit repülőtéren péntek reggel indult újra a forgalom. A Londontól délre fekvő repteret korábban 33 órán át zárva tartották, miután 40-50 alkalommal drónok repültek be a légterébe.

A péntek esti újbóli drónészlelésről szóló híreket a hatóságok egyelőre vizsgálják.
A területileg illetékes Sussex megyei rendőrség munkáját csütörtök este óta a brit hadsereg is segíti. A péntek reggelig tartó repülőtéri zárlat 760 járatot és legalább 110 ezer utast érintett. A Daily Mail közben arról ír, hogy egy 21 éves youtuber, Ally Law azt állítja, hogy ő áll a reptéri káosz mögött. (BBC/MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.