A nálunk forgató Ruby Rose orvosi kellékeket és játékokat vett a Heim Pál Gyermekkórháznak

Nemrégiben egy szilikon füldugó ragadt a hollywoodi színésznő fülébe, és mivel éppen Magyarországon forgat, kénytelen volt a magyar egészségügy szolgáltatásait igénybe venni. Az Uzsoki kórházban szembesült a magyar kórházak állapotával, itt készített is egy instastoryt, melyben horrornak nevezte a körülményeket. Hozzátette, reméli, érvényes a tetanuszoltása. Az élmény olyan megrázó volt számára, hogy utánaolvasott, miért ilyen lepattantak a kórházak Magyarországon, és elhatározta, hogy a maga eszközeivel megpróbál segíteni a helyzeten. Mint az Index írja, tényleg rajta maradt a témán: orvosi kellékeket és játékokat vásárolt a Heim Pál Gyermekkórháznak. Erről is instastoryban számolt be, ebben azt írja, 150 ágyneműhuzatot vett, papírtörlő-adagolókat, papírlepedőt és játékokat a beteg gyerekeknek.

Ruby Rose-t a legtöbben Batwomanként ismerik, de az ausztrál színésznőnek az Orange is The New Blackben is volt egy jóval emlékezetesebb alakítása.

Fotó: Tommaso Boddi/AFP
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.