Két női listavezetővel indul az EP-választáson a Momentum

A Momentum Küldöttgyűlése elfogadta a párt EP-listáját, amelyet két női jelölt vezet. A listát Dr. Cseh Katalin, a Momentum korábbi elnökségi tagja vezeti, a második helyen Donáth Anna Júlia, a párt alelnöke, a harmadik helyen pedig Nemes Balázs, a párt új szóvivője szerepel.

„Válaszút előtt állunk: a jövő évi EP-választások tétje az, hogy Európa összetart vagy darabjaira hullik. A Momentum egy nagy, erős, és összetartó Európa mellett teszi le a voksát” - kommentálta a döntést Fekete-Győr András, aki a lista utolsó helyére kérte magát.

Donáth AnnaFotó: Dimény András/Képszerkesztőség

„Nem csak Magyarországon, hanem Európában is szükség van a politikai generációváltásra. Nem ötéves száműzetésre vagy vakációra készülünk, hanem arra, hogy Magyarország hangja legyünk Európában, és Európa hangja Magyarországon.” - tette hozzá Dr. Cseh Katalin, a Momentum listavezetője.

„Nekünk nem kérdés, hogy egyszerre vagyunk magyarok és európaiak - a kettő nem kizárja, hanem megerősíti egymást. Ennek szellemiségében listánkon négy külföldön élő magyar, a londoni Csillag Tamás, a párizsi Kimmer Diána, a bécsi Menyhárt Tamás, valamint a brüsszeli Molnár Álmos is szerepet kap” - emelte ki Donáth Anna Júlia, a párt alelnöke.

A Momentum teljes EP-listája:

1. Dr. Cseh Katalin

2. Donáth Anna Júlia

3. Nemes Balázs

4. Csillag Tamás

5. Kádár Barnabás

6. Kerpel-Fronius Gábor

7. Kimmer Diána

8. Paróczai Anikó

9. Daám Alexandra

10. Tabajdi Péter

11. Menyhárt Tamás

12. Sóber Szabolcs

13. Bárdi Zsuzsanna

14. Retezi Richárd

15. Molnár Álmos

16. Sebők Éva

17. Szarvas Koppány Bendegúz

18. Berg Dániel

19. Buzinkay György

20. Hajnal Miklós

21. Fekete-Győr András

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.