A kormány 8,6 milliárdot költ a tiszai nyaralóhajó-programra

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Nem maradt ki a kormány év évig pénzszórásából természetesen a turizmus sem, írja a Napi.hu. Még átcsoportosításra is szükség volt, minden akadály elhárult, és indulhat a 

"Magyarországi nyaralóhajózás alapjainak és hátterének megteremtésével kapcsolatos program." 

Az idei költségvetésből négymilliárdot szánt erre a kabinet, 2020-ig pedig összesen 8,6 milliárd forintot. A korábbi bejelentések arról szóltak, hogy húsz hajót rendelt a Mahart a Tiszára, a hozzájuk passzoló kikötők építésére pedig december 20-án írtak ki tendert. A Napi.hu emlékeztet:

 a nyaralóhajózás ügyét nem más, mint az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, maga Révész Máriusz karolta fel. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.