Csendes esőre ébredtünk

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jó reggelt kívánok december 24. reggelén, már egyet se kell aludnunk az ajándékbontásig! Pedig olyan szép, komótos, nyugtató eső van, hogy akár már most képes lennék visszafeküdni még egy-két órára.

Na, de ha így alakult, nézzük: ma akár 9 fok is lehet, és ugyan most a Dunántúl déli részét leszámítva mindenhol esik, akár még a nap is kisüthet.

Ezt a sok csapadékot az ország felett átvonuló hidegfrontnak köszönhetjük. Ez ugyan az elmúlt napokhoz képest valóban okoz némi lehülést, de a telet nem hozza el. A karácsony hátralevő napjaiban éjszaka ugyan fagyhat - erre főleg szenteste éjszakáján van esély -, napközben még a hidegebbik, keddi napon is fagypont fölé melegszik majd az idő. A csaőadék viszont hó formájára válthat, így azoknak is lesz némi örömük, akiknek a karácsonyhoz kötődik a hó látványa is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.