Csendes esőre ébredtünk

Jó reggelt kívánok december 24. reggelén, már egyet se kell aludnunk az ajándékbontásig! Pedig olyan szép, komótos, nyugtató eső van, hogy akár már most képes lennék visszafeküdni még egy-két órára.

Na, de ha így alakult, nézzük: ma akár 9 fok is lehet, és ugyan most a Dunántúl déli részét leszámítva mindenhol esik, akár még a nap is kisüthet.

Ezt a sok csapadékot az ország felett átvonuló hidegfrontnak köszönhetjük. Ez ugyan az elmúlt napokhoz képest valóban okoz némi lehülést, de a telet nem hozza el. A karácsony hátralevő napjaiban éjszaka ugyan fagyhat - erre főleg szenteste éjszakáján van esély -, napközben még a hidegebbik, keddi napon is fagypont fölé melegszik majd az idő. A csaőadék viszont hó formájára válthat, így azoknak is lesz némi örömük, akiknek a karácsonyhoz kötődik a hó látványa is.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.