Három órán belül elfogták a kemencei cserbenhagyót

bűnügy
2018 december 24., 07:25
comments 91
A cserbenhagyó összetört autója
photo_camera A cserbenhagyó összetört autója Fotó: Váci Rendőrkapitányság - közkincs

Segítségnyújtás elmulasztása, vagyis cserbenhagyásos gázolás miatt indított eljárást egy 31 éves férfi ellen a váci rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított december 23-án délelőtt Kemence belterületén, a főúton ütött el személygépkocsijával egy 85 éves nőt, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Áldozata súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök az adatgyűjtést követően azonosították a feltételezett tettest, akit három órával a gázolás után lakcímén el is fogtak. Előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. (Police.hu via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.