Fizetett posztban hirdeti a nógrádi fideszes, hogy játékokat vitt a kórházba karácsonykor

Becsó Zsolt a többi fideszes politikushoz hasonlóan karácsony előtt csúcsra járatta a politikai pedofíliát. Volt bölcsődeátadás, több idősek otthonát és óvodát is felkeresett ajándékaival, csoda, hogy emellett jutott ideje végezni képviselői feladatait. Nem sokkal karácsony előtt megjelent a salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórház Gyermekosztályán is, ahova játékokat vitt, erről is született Facebook-poszt az oldalán. A bejegyzés alatt több kommentelő szóvá tette, hogy nem biztos, hogy ízléses dolog beteg gyerekeket felhasználni politikai haszonszerzésre, ezekre a képviselő két hozzászólásban is válaszolt, melyekben azt írja, egyeseknek képtelenség megfelelni, de hát mit tegyen, ha valaki nem tudja átérezni, hogy egyszer adni jobb, mint kapni?

Fotó: Becsó Zsolt/Facebook

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.