Két éve eltűnt gyerek holttestét találták meg egy walmartos Mikulás hátsó kertjében

külföld
2018 december 26., 09:21
comments 173

Kemény bűnügy nyomaira bukkantak nem sokkal karácsony előtt Georgiában, az Egyesült Államokban. Az Effingham megyei sheriff hivatala felkeresett egy helyi családot. Ellenőrizni akarták, hogy minden rendben van-e a 14 éves Mary Crockerrel.

Hát nem volt, a kislány holttestét a hátsó kertben találták meg, a bátyja holttestével együtt. A fiút 2016-ban látták utoljára, egyik gyerek eltűnését sem jelentették. Kiderült, hogy a fiú, Elwyn Crocker holtteste két éve, a lány holtteste pedig pár hónapja feküdt a hátsó kertben.

link Forrás

A rendőrség letartóztatta a gyerekek apját, idősebb Elwyn Crockert, valamit a mostohaanyjukat, a mostoha-nagyanyjukat és annak barátját is. Elwyn Crocker amúgy egy helyi Walmartban dolgozott, Mikulásként.

A gyerekek halálának az oka egyelőre nem tisztázott, a család tagjait azonban meggyanúsították a holttestek eltüntetésével és gyerekek elleni kegyetlenséggel. (Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.