Két éve eltűnt gyerek holttestét találták meg egy walmartos Mikulás hátsó kertjében

Kemény bűnügy nyomaira bukkantak nem sokkal karácsony előtt Georgiában, az Egyesült Államokban. Az Effingham megyei sheriff hivatala felkeresett egy helyi családot. Ellenőrizni akarták, hogy minden rendben van-e a 14 éves Mary Crockerrel.

Hát nem volt, a kislány holttestét a hátsó kertben találták meg, a bátyja holttestével együtt. A fiút 2016-ban látták utoljára, egyik gyerek eltűnését sem jelentették. Kiderült, hogy a fiú, Elwyn Crocker holtteste két éve, a lány holtteste pedig pár hónapja feküdt a hátsó kertben.

A rendőrség letartóztatta a gyerekek apját, idősebb Elwyn Crockert, valamit a mostohaanyjukat, a mostoha-nagyanyjukat és annak barátját is. Elwyn Crocker amúgy egy helyi Walmartban dolgozott, Mikulásként.

A gyerekek halálának az oka egyelőre nem tisztázott, a család tagjait azonban meggyanúsították a holttestek eltüntetésével és gyerekek elleni kegyetlenséggel. (Time)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.