Két éve eltűnt gyerek holttestét találták meg egy walmartos Mikulás hátsó kertjében

2018 december 26., szerda 9:21
174

Kemény bűnügy nyomaira bukkantak nem sokkal karácsony előtt Georgiában, az Egyesült Államokban. Az Effingham megyei sheriff hivatala felkeresett egy helyi családot. Ellenőrizni akarták, hogy minden rendben van-e a 14 éves Mary Crockerrel.

Hát nem volt, a kislány holttestét a hátsó kertben találták meg, a bátyja holttestével együtt. A fiút 2016-ban látták utoljára, egyik gyerek eltűnését sem jelentették. Kiderült, hogy a fiú, Elwyn Crocker holtteste két éve, a lány holtteste pedig pár hónapja feküdt a hátsó kertben.

A rendőrség letartóztatta a gyerekek apját, idősebb Elwyn Crockert, valamit a mostohaanyjukat, a mostoha-nagyanyjukat és annak barátját is. Elwyn Crocker amúgy egy helyi Walmartban dolgozott, Mikulásként.

A gyerekek halálának az oka egyelőre nem tisztázott, a család tagjait azonban meggyanúsították a holttestek eltüntetésével és gyerekek elleni kegyetlenséggel. (Time)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt