Két éve eltűnt gyerek holttestét találták meg egy walmartos Mikulás hátsó kertjében

Kemény bűnügy nyomaira bukkantak nem sokkal karácsony előtt Georgiában, az Egyesült Államokban. Az Effingham megyei sheriff hivatala felkeresett egy helyi családot. Ellenőrizni akarták, hogy minden rendben van-e a 14 éves Mary Crockerrel.

Hát nem volt, a kislány holttestét a hátsó kertben találták meg, a bátyja holttestével együtt. A fiút 2016-ban látták utoljára, egyik gyerek eltűnését sem jelentették. Kiderült, hogy a fiú, Elwyn Crocker holtteste két éve, a lány holtteste pedig pár hónapja feküdt a hátsó kertben.

A rendőrség letartóztatta a gyerekek apját, idősebb Elwyn Crockert, valamit a mostohaanyjukat, a mostoha-nagyanyjukat és annak barátját is. Elwyn Crocker amúgy egy helyi Walmartban dolgozott, Mikulásként.

A gyerekek halálának az oka egyelőre nem tisztázott, a család tagjait azonban meggyanúsították a holttestek eltüntetésével és gyerekek elleni kegyetlenséggel. (Time)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.