Nyerj dedikált Rossz versek-plakátot!

December 27-én mutatják be a magyar mozik Reisz Gábor új filmjét, a Rossz verseket. A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan rendezője pár napja azzal hívta fel a figyelmet új filmjére, hogy az utasok nagy meglepetésére bemondta a négyes–hatos villamos hangszórójába a film egyik kulcsmondatát: „Maga egy gyönyörű ember, és egy csodálatos személyiség”.

A forgalmazó Cirko Film jóvoltából most 15 gyönyörű és csodálatos személyiségű olvasó nyerhet egy dedikált Rossz versek-plakátot. Ehhez nem kell mást tennie, mint elküldenie a választ a következő kérdésre: Milyen reklám rendezésére kérik fel a Rossz versek főszereplőjét, Tamást? A megfejtéseket a rosszversek@cirkofilm.hu-ra várják. 

Ilyen plakátot lehet nyerni a rendező aláírásával:

„Jó volna újra gyereknek lenni, és nem egy csirkemellfilé-reklámot rendezni, és nyavalyogni azon, hogy Anna miért hagyott el. Régen minden egyszerű volt és tiszta. Vajon folyamatosan múlik el minden, vagy egyik pillanatról a másikra?”

A 33 éves Merthner Tamás (a rendező, Reisz Gábor alakítja) magánélete romokban, mert párizsi ösztöndíját töltő barátnője, Anna éppen most szakított vele. Tamás önsajnálatában a múltjában kezdi keresni a választ arra, hogy a szerelem valóban csak akkor létezik-e, amikor már gyakorlatilag nincs.

Magánéleti problémáinak feldolgozása mellett Tamás emlékeiből ébred rá a mai társadalom elveszettségére is, ezúton kapunk egy rendkívül szubjektív képet Magyarország jelenéről.

A Rossz versek a szerelemről, a szakításról és Budapestről szól, illetve a rendező szavaival „a felnőtté válás legfontosabb kérdéseiről: megvalósíthatóak-e a vágyaink, és különböző gyerekkori énjeink elégedettek lennének-e azzal az emberrel, akivé váltunk”.

Ezen kívül a VAN-ból jól ismert abszurd humorral mutatja be a mai Magyarország valóságát is, és különleges hangulatú, könnyesen kacagtató jelenetekben villantja fel a nyolcvanas és kilencvenes évek meghatározó pillanatait. A filmben Reisz Gábor és Nagy Katica mellett a VAN-ban a szülőket alakító fergeteges páros, Takács Katalin és Kovács Zsolt is szerepel, de például Hajdu Szabolcs is felbukkan egy pillanatra az év legviccesebb epizódszerepében.

A premier előtti vetítéseken már több ezren látták a Rossz verseket: a film azonnal a közönség és a kritikusok kedvencévé vált.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.