Egy indiai férfi rendszeresen zaklatott egy nőt, mire annak elege lett, és levágta a férfi farkát

Egy 47 éves indiai nő és két férfi elcsaltak egy harmadik férfit egy elhagyatott területre Mumbaiban, majd levágták a farkát.

Az eset úgy kezdődött, hogy a 27 éves férfi többször is szexuális ajánlatot tett a nőnek, aki a szomszédja volt, és amúgy egy házasságban élő kétgyermekes családanya. A szomszéd még a nő férjének is elárulta, hogy beleszeretett a nőbe, ez pedig konfliktust okozott a családban.

Végül a nő segítségül hívott két fiatal férfit a szomszédból, és kedden elcsalták a zaklatót egy elhagyatott ipari parkba, ahol a nő megcsonkította a férfit,

majd azonnal kórházba vitte.

A férfit ott életmentő műtétnek vetették alá, az állapota jelenleg stabil. A nőt és a két segítőtársát letartóztatták, a nő beismerte, hogy az ő ötlete volt a csonkítás.

Indiában rekordmagas a szexuális erőszakok száma. 2016-ban átlagosan naponta 100 esetet jelentettek. (Telegraph)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.