Egy indiai férfi rendszeresen zaklatott egy nőt, mire annak elege lett, és levágta a férfi farkát

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy 47 éves indiai nő és két férfi elcsaltak egy harmadik férfit egy elhagyatott területre Mumbaiban, majd levágták a farkát.

Az eset úgy kezdődött, hogy a 27 éves férfi többször is szexuális ajánlatot tett a nőnek, aki a szomszédja volt, és amúgy egy házasságban élő kétgyermekes családanya. A szomszéd még a nő férjének is elárulta, hogy beleszeretett a nőbe, ez pedig konfliktust okozott a családban.

Végül a nő segítségül hívott két fiatal férfit a szomszédból, és kedden elcsalták a zaklatót egy elhagyatott ipari parkba, ahol a nő megcsonkította a férfit,

majd azonnal kórházba vitte.

A férfit ott életmentő műtétnek vetették alá, az állapota jelenleg stabil. A nőt és a két segítőtársát letartóztatták, a nő beismerte, hogy az ő ötlete volt a csonkítás.

Indiában rekordmagas a szexuális erőszakok száma. 2016-ban átlagosan naponta 100 esetet jelentettek. (Telegraph)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.