Összeházasodott Miley Cyrus és Liam Hemsworth

szerelem
2018 december 27., 10:59
comments 94

Ahogy azt már több mint 5 éve sejtettem, Miley Cyrus azzal, hogy felnőttkorba lépett, idővel le is nyugodott. Billy Ray Cyrus countryénekes gondosan adagolt, épphogy nem túltolt botrányairól ismert lánya olyannyira megállapodott, hogy megállapodott: összeházasodott ausztrál párjával, a többek között Az éhezők viadala-sorozatból ismert Liam Hemsworth filmszínésszel.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth a Vanity Fair Oscar Partyn, Beverly Hillsben 2018. március 4-én.
photo_camera Miley Cyrus és Liam Hemsworth a Vanity Fair Oscar Partyn, Beverly Hillsben 2018. március 4-én. Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images/AFP

Cyrus és Hemsworth egy évtizede találkozott először a közös filmjük, a The Last Song forgatásán, majd 2012-ben eljegyezték egymást, de egy évre rá szakítottak, 2015 óta mégis újra jegyben jártak, szerdán pedig egybekeltek:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.