Angelina Jolie nem zárja ki, hogy politikusi pályára lépjen

Több 444 videó?
Szeretném

A hollywoodi színésznő a BBC-nek adott nagyinterjút, és ebben tért ki egy kérdésre válaszolva arra, hogy húsz évvel ezelőtt még ugyan elképzelhetetlennek tartotta volna, hogy politikával foglalkozzon, de ma már nem érzi így.

AFP PHOTO / CARL COURT

Jolie jelenleg az ENSZ menekültügyi hivatalának különleges megbízottja, és évek óta kampányol olyan témák mentén, mint a menekültek ügye, a szexuális erőszak vagy a természetvédelem. 

A műsorban azt a kérdést kapta meg, hogy elképzelhetőnek tartja-e, hogy induljon az amerikai választásokon, és Jolie erre válaszolta azt, hogy húsz éve még csak nevetett volna ezen a kérdésen, de most már azt mondja, hogy odamegy, ahol szükség van rá. Mint mondta, nem tudja, hogy neki való-e a politika, de az elmúlt években számos kormánnyal, sőt, időnként milíciákkal is tudott együtt dolgozni, és csomó mindent el is értek ezeken a tárgyalásokon. Elmondta azt is, hogy most egyelőre csendben fog maradni, de amikor a műsorvezető rákérdezett, hogy egyike lehet-e annak a 30-40 embernek, aki demokrata színekben indulhat majd az elnökjelöltségért, nem válaszolt nemmel, csak megköszönte a kérdést.