Olyan csodálatos fényjelenség ragyogott az éjjel New York fölött, mint ufók támadták volna meg a várost

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Fotó: Chan Bekti/Anadolu Agency

Mint utóbb kiderült, egy bronxi erőmű egyik transzformátorának felrobbanása okozta azt a lenyűgöző, a Függetlenség napjába illő fényjelenséget, ami csütörtökön este joggal hozta lázba New York lakóit. Magyarázgatás helyett itt egy videó a sokból:

Az ijedtség és a szinte logikusnak tűnő ufópánik akkora volt, hogy a New York-i rendőrség a hivatalos twitterén jelentette be, hogy NEM füldönkívüliek tevékenykednek a városban:

Arra egyelőre nem találtam világosan leírt magyarázatot, hogy pontosan mi okozta a jelenség látványosan kék színét, amint találok, frissítem a cikket.

Fotó: Simin Liu/Anadolu Agency

A robbanás következtében több körzetben áramkimaradások voltak és leállt több metró, sérültekről egyelőre szerencsére nincs hír.

Fotó: ALEXANDER C. KANE/AFP

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.