1 millióan néztek meg eddig egy magyar videót egy tiniappon, aminek amúgy semmi értelme

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Nagyon öregesen siklott el a figyelmem egy két hete tomboló jelenség felett, de ezt most a karácsonyra fogom. Először ma, úgy 20 perce szaladtam bele Facebookon egy TikTok-ról lekapott videóba, és nagyon komolyan mondom, fogalmam sincs, miért indítottam el. Ez ugyanis az az app, amin általában tinédzserek tátognak és táncolgatnak slágerekre. Mivel nem követtem elég szorosan, mire tátikáznak manapság a tinik, arról is lecsúsztam, hogy idén megszűnt a Musical.ly, amit a magyar szülők főleg onnan ismerhetnek, hogy a gyerekük mesélt nekik arról, hogy ott milyen népszerű a Schobert-házaspár gyereke, Rubint Schobert Lara. 

Mindegy, szóval elindítottam, és esküszöm, akkor még fel sem tűnt, hogy ezen a videón csak ezen az egy linken több mint egymillió megtekintés van. Nem fokozom tovább az izgalmakat, íme Magyarország nagyon fiatal komikája, Karina, aki hatalmas, Tina Fey-i értelemben vett öklöst helyezett el az általában nem túl kritikus, főleg Kim Kardashian közösségi médiás gyakorlatán szocializálódott ifjúság kedvenc appján. Jó szórakozást!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér