Meghalt a Killing Me Softly szövegének írója

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

91 éves korában elhunyt Norman Gimbel Oscar- és Grammy-díjas dalszövegíró, közölte családja. Gimbel legnagyobb slágere a Killing Me Softly with his Song volt, amit először Roberta Flack rögzített, de talán a Fugees feldolgozásában ismeri a többség.

A család tájékoztatása szerint Gimbel december 19-én hunyt el Mondecitóban, kaliforniai otthonában.

Gimbel Brooklynban született, leginkább televíziós és filmes munkáiról volt ismert. Az ő szerzeményei szóltak a Wonder Woman sorozatban, és ő írta a Happy Days főcímdalát is. Az Oscart 1979-ben nyerte el a Norma Rae című filmben megszólaló It Goes Like It Goes című daláért. (Via BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.