Ronaldo duplájával nyert a Juventus

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Már a második percben vezetést szerzett csapatának Cristiano Ronaldo, akinek a duplájával a Juventus 2:1-re nyert a vendég Sampdoria ellen az olasz bajnokság 19. fordulójának első szombati meccsén.

A Sampdoria az első félidőben Fabio Quagliarella büntetőjével még egyenlített - ezzel sorozatban a kilencedik meccsén is gólt szerzett, ilyen se volt 2005 óta az olasz bajnokságban. De a második félidőben a Juventusnak is megítéltek egy büntetőt, amit Ronaldo berúgott. Ez volt a Juventus 17. győzelme a szezonban, ezzel magabiztosan vezetik a bajnokságot, Ronaldo pedig átvette a vezetést a góllövőlistán. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.