Eltűnt, keresik dr. Szabó Józsefet

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A lakosság segítségét kéri családja és a rendőrség dr. Szabó József eltűnése ügyében.

„2018. december 14-én, péntek kora délelőtt a 80 éves dr. Szabó József Budapesten, a II. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott. A férfi 173 cm magas, őszhajú, vékony testfelépítésű. Nem demens. Eltűnésekor szürke-fekete-fehér kockás inget, szürke nadrágot, szürke pulóvert, fekete kabátot, sötétkék alapon zöld csíkos sálat, fekete svájci sapkát és fekete cipőt viselt.”

Az elmúlt hetekben - mivel nagy túrázó volt - először kedvenc túrahelyein, a pesthidegkúti repülőtér környékén, a Hármashatárhegyen, és a Mátrában kereste a családja, a barátai és a rendőrség. 

Aki esetleg hallott felőle, látta, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén tud információval szolgálni.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.