Hadházy: A rendőrség még meg sem kezdte a nyomozást a közmédiában történtek kivizsgálására

POLITIKA
2018 december 30., 06:31
comments 237

Facebook-oldalán erősítette meg Hadházy Ákos, hogy a Szél Bernadettel közös, hivatalos személy elleni erőszak miatt december 17-én tett feljelentésre a rendőrség azóta sem reagált. 

Sem őt, sem képviselőtársát nem értesítették semmilyen intézkedésről, nem volt meghallgatás és nem kértek be dokumentumokat tőlük.

Szerinte "a rendőrség nem hogy nem védett meg a biztonsági őrök törvénytelen erőszaka ellen, de az azóta eltelt időben még csak meg sem kezdte a nyomozást. Persze azt, aki kicsit lefújta az országzászlót, azt már el is ítélték 300 óra közmunkára."

link Forrás

December 17-én Szélt és Hadházyt erőszakkal dobták ki a biztonsági őrök az MTVA székházából. A két képviselő nem csak az ellenük fellépő őrök miatt tettek feljelentést, hanem "rendőri intézkedés elmaradása miatt" is. Hiába hívták a 112-t intézkedést kérve többször, és hiába kértek segítséget a helyszínen tartózkodó rendőröktől is. Hadházy szerint erre, a Központi Nyomozóirodának feladott feljelentésre sem érkezett még válasz. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.