Ónos eső miatt adtak ki riasztást

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Ónos esőre figyelmeztet három nyugati megyében az Országos Meteorológiai Szolgálat, írja az MTI. A vasárnapi előrejelzés szerint 

"az ország nyugati felén napközben főként eső lesz, azonban a reggeli órákig a nyugati határszél közelében átmenetileg kis mennyiségű ónos eső is előfordulhat." 

A kiadott figyelmeztetés szerint Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyében kell ónos esőre számítani. Vasárnap amúgy borult időre kell számítani, a nap folyamán többfelé alakulhat is gyenge eső, 

de néhol havas eső, a hegyekben és északkeleten esetleg hó is hullhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 7 fok között várható. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.