A 18 legjobb cím 2018-ból a legnagyobb magyar címadótól

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Közismert, hogy senki sem akkora tisztelője a női nemnek, mint a magyar nép. Azt viszont kevesebben tudják, hogy a Hölgyek legnagyobb rajongója a Blikknél dolgozik. Annál a lapnál, ahol a női bájak egyébként is kitüntetett figyelmet kapnak, valaki olyan címeket tud adni, hogy abba még a Borsnál is belepirulnak. 

Legalábbis én azt feltételezem, hogy ezt egyetlen ember csinálja, mert az nem lehet, hogy többen is képesek egybeolvasztani a cicit még soha nem látott 11 éves világlátását a hatalmas gömbmellű karikatúranőiről ismert Balázs-Piri Balázs nyálcsorgatásával. 

Lehet, hogy a Matula Magazin legendás szerzője, Fenék Tibi kapott állást a 2018-ban egyébként is új utakra merészkedő bulvárlapnál?

Mi, a 444 szemérmes munkatársai ezeket egész évben rendszeresen küldözgetjük egymásnak, de most tessék, hadd lássa mindenki 2018 18 legjobb címét a legnagyobb magyar címadótól:

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.