A 18 legjobb cím 2018-ból a legnagyobb magyar címadótól

Közismert, hogy senki sem akkora tisztelője a női nemnek, mint a magyar nép. Azt viszont kevesebben tudják, hogy a Hölgyek legnagyobb rajongója a Blikknél dolgozik. Annál a lapnál, ahol a női bájak egyébként is kitüntetett figyelmet kapnak, valaki olyan címeket tud adni, hogy abba még a Borsnál is belepirulnak. 

Legalábbis én azt feltételezem, hogy ezt egyetlen ember csinálja, mert az nem lehet, hogy többen is képesek egybeolvasztani a cicit még soha nem látott 11 éves világlátását a hatalmas gömbmellű karikatúranőiről ismert Balázs-Piri Balázs nyálcsorgatásával. 

Lehet, hogy a Matula Magazin legendás szerzője, Fenék Tibi kapott állást a 2018-ban egyébként is új utakra merészkedő bulvárlapnál?

Mi, a 444 szemérmes munkatársai ezeket egész évben rendszeresen küldözgetjük egymásnak, de most tessék, hadd lássa mindenki 2018 18 legjobb címét a legnagyobb magyar címadótól:

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.