Feszülten várják a francia rendőrök a párizsi szilvesztert

Magas terrorkészültség és a sárga mellényes tüntetések spotán eszkalációjától tartanak a francia hatóságok Párizsban, ahol - mint minden évben - most is rengetegen akarják az utcán eltölteni az év utolsó napjának estéjét.

Mint a France24 írja, 147 ezer rendőr próbálja meg a rendet biztosítani országszerte. Párizsban a Champs Elysée környékén biztonsági zónát hoznak létre.

Egyszerre tartanak terrorista merénylettől, és attól, hogy az utóbbi hetekben eldurvuló tüntetések kiújulnak, a demonstrálók spontán megmozdulásokba kezdenek az ünneplő tömegben. (France24)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.