Egy nappal azután szülte meg borját egy tehén, hogy megszökött a mészárszékre tartó teherautóról

Tbg
ÁLLAT
2019 január 01., 21:10
comments 202

December 27-én aprócsak hír volt, hogy New Jersey-ben egy tehén megszökött a mészárszékre tartó teherautóról. A forgalmat leállították, a tehenet befogták.

Ám végül nem a mészárszékre vitték tovább, hanem befogadta egy helyi állatmentő szervezet, a Skylands állatmentő szervezet.

link Forrás

Mint kiderült, a tehénben, aki a Brianne nevet viseli, nem véletlenül dolgozott ennyire erősen az életösztön, másnap ugyanis világra hozott egy borjat. A hírről beszámoló CNN azt írja, az állatmentők sem voltak tisztában azzal, hogy Brianne terhes volt szökésekor. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.