Önként szállt be a rendőrautóba egy petárdázástól megriadt kutya Győrben

Tbg
ÁLLAT
2019 január 01., 16:53
comments 248

Őrült szilvesztere volt egy fekete kutyának, akit Győrben fogtak be a rendőrök, miután a a Széchenyi tér közelében futkározott már egy ideje, írja a Police.hu. 

A kutya a hátsó ülésen
photo_camera A kutya a hátsó ülésen Fotó: ORFK

A kutya annyira megörült a segítségnek, hogy önként beült a rendőrautó hátsó ülésére:

„Mielőtt (...) a járőrök az eb befogásán elgondolkoztak volna, az állat beült egy nyitott járőrautó hátsó ülésére. A rendőrök leolvastatták a kutya azonosítószámát, majd egy helyi állatorvos segítségével felkutatták az állat gazdáját. Kiderült, hogy az eb Vértesszőlősről szökött meg 2018. december 31-én, majd aznap délután még a helyi vasúti pályaudvaron látták, így feltételezhető, hogy vonattal érkezett Győrbe. A győri rendőrök a rendőrkapitányságon az újév első napján átadták a szökött ebet gazdájának.”

Vértesszőlős és Győr távolsága valamivel több, mint 60 kilométer. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.