Pókhálósra rúgta a busz szélvédőjét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ittasan garázdálkodott egy 24 éves afgán férfi Budapesten, írja a Police.hu. A férfi egy párra támadt rá a Keleti pályaudvarnál másfél órával éjfél előtt, ököllel is megütötte őket. 

A pár felszállt egy buszra, a férfi oda is követte őket. A buszvezető igyekezett rávenni a férfit, hogy a Thököly útnál szálljon le, erre a férfi dühében pókhálósra rúgta a busz szélvédőjét.

„Az afgán férfit a helyszínre érkező járőrök fogták el, aki azonban a rendőri intézkedésnek is ellenállt” - írja a rendőrség honlapja, amely nem részletezi, hogy a férfi milyen státuszban tartózkodik Magyarországon, bár a címben menekültként emlegeti.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.