Egy lepsényi férfi betört egy házba, és felrobbantotta a fürdőszobát

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszélyokozás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 47 éves lepsényi lakos ellen.

A következő történt:

A férfi december 31-én 5 óra és 13 óra 30 perc között betört egy mezőszentgyörgyi lakóházba,

majd a fürdőszoba falára felszerelt gázkészülék gázvezetékét kilyukasztotta, a gázömlés közelébe pedig égő viaszgyertyát helyezett el.

A gyertya  Forrás:police.hu

Ezután nem sokkal az történt, aminek ilyenkor történnie kell: a helyiségben robbanás következett be. Ez a mennyezetet is megrongálta.

Valamennyire:

A mennyezet  Forrás: police.hu

Az ingatlan lakója hazaérkezésekor erős gázszagra lett figyelmes, ezért azonnal elzárta a gázcsapot és bejelentést tett a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére.

A cső   Forrás: police.hu

A rendőrök egy napon belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit elfogtak, a rendőrkapitányságra előállítottak. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A nyomozók az esettel összefüggésben előterjesztést tettek a lepsényi lakos letartóztatásának indítványozására. (Police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.