Fidesz: Az ellenzék nyíltan a rendőrökre támad

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa, és ennek a biztonságnak a záloga az, hogy a rendvédelmi szervek kitűnően végzik a munkájukat, nőtt az erkölcsi és anyagi elismertségük, minden segítséget megkapnak a kormánytól – mondta a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője a debreceni sajtótájékoztatóján.

Halász János (Fidesz)Fotó: Botos Tamás/444

A balliberális kormányokkal ellentétben ma rend és biztonság van hazánkban, „Gyurcsányék idején” leépítették a rendvédelmi szerveket, több ezer rendőr hiányzott az országból, mivel sem erkölcsi, sem anyagi megbecsülést nem kaptak az érintettek – mondta Halász János.

Az MTI tudósítása szerint Halász ezután azt mondta: az ellenzék nyíltan a rendőrökre támad, szándékosan és erőszakosan provokálja őket, ami elfogadhatatlan.

Halász János végezetül köszönetet mondott a rendőröknek a „Soros-szervezetek” és az ellenzék által szervezett tüntetéseken tanúsított türelmükért, valamint azért, hogy a tömeges bevándorlás kezdete óta védik a határainkat, és szavatolják az ország biztonságát – írja az MTI.