Öt évre kitiltottak Kolumbiából egy walesi férfit, mert Pablo Escobar sírjáról szívta a kokót

2019 január 2., szerda 14:31
101

A brit Steven Semmens 2017-ben költözött Kolumbiába, miután összejött egy helyi lánnyal Ibizán. A lány később várandós lett, ikrekkel.

Mindezek után a 35 éves wales-i férfi úgy gondolta, jó ötlet lesz,

ha felszív egy adag kokaint az egykori kolumbiai drogbáró, Pablo Escobar sírjáról.

A nem mindennapi kokainfogyasztást azonban egy másik férfi - akivel Semmens korábban egy kocsmában találkozott - videóra vette.

A férfi még áprilisban járt Escobar sírjánál, a felvétel azóta terjed az interneten, a közelmúltban pedig a férfi ismertsége elért arra a szintre, hogy arra már a kolumbiai hatóságok is reagáltak: kitiltották a brit férfit az országból.

Semmens már jóval előtte megbánta a tettét, nagyjából azután, miután elkezdett halálos fenyegetéseket kapni bűnözőktől, és rejtőzködnie kellett a kocsmában is, amikor a helyi tévé hírt adott a videóról.

A férfi így nehéz helyzetbe került, a barátnője és a gyerekei ugyanis továbbra is Kolumbiában vannak, így nem láthatja őket. Azt mondta, megbánta a tettét, és szeretne bocsánatot kérni. (Wales Online)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt