Veszekedésből lett durva cserbenhagyásos gázolás az M3-ason

baleset
2019 január 02., 17:47
comments 867

Cserbenhagyásos gázolás történt szerdán hajnalban az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszán. Egy gyalogost gázolt egy autós, majd továbbhajtott, a mentőket a szemtanúk riasztották, de az áldozaton már nem tudtak segíteni, halott volt, mire kiértek.

photo_camera Forrás: police.hu

Az RTL Híradó este részletesen beszámolt a baleset előzményeiről. E szerint az áldozat egy 25 éves lány volt, aki a barátjával autózott a fővárosból kifelé, de megálltak egy parkolóban. A Híradó információi szerint a lány és a barátja itt összevesztek egymással, a vita hevében pedig a lány kiugrott az autóból, és vitte magával a slusszkulcsot is, a fiút pedig bezárta az autóba (az autóba zárt férfit később a rendőrök szabadították ki).

A lány a sötétben elkezdett gyalogolni az autópályán, az úttesten, a szalagkorláton belül.

Pár száz méter múlva elgázolta egy autó, amelynek a sofőrje azonban nem állt meg, hanem továbbhajtott.

A rendőrség végül szerdán délután fogta el a gázolás gyanúsítottját, egy 20 éves gyömrői férfit.

A baleset során letört az autó visszapillantó tükre, ez alapján azonosították a rendőrök a járművet, majd a lefoglalt kamerafelvételek alapján a sofőrt is. A nyomozók a 20 éves gyömrői V. Martint 2019. január 2-án délelőtt lakcímén elfogták, valamint az udvaron megtalálták és lefoglalták a férfi autóját. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának nyomozói a férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt folytat eljárást.

]


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.