10 év körüli gyerekek estek neki a hódmezővásárhelyi közvilágításnak

bűnügy
2019 január 3., 14:29
comments 208

Garázdaság miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon azután, hogy ismeretlenek a Szíriusz téren lámpatesteket döntöttek ki. A rendőrök nem sokkal később azonosították a garázdákat.

A megalapozott gyanú szerint két, 10 év körüli gyermek vasárnap délelőtt rongálta meg a kandelábereket. A nyomozók néhány órán belül azonosították őket, és a gyerekek elismerték a lámpatestek kidöntését.

 A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A két fiú - gyermekkora miatt- nem büntethető.  (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt