Bombafenyegetés miatt kellett leállítani egy építkezést VIII. kerületben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtök délután érkezett egy ismeretlen férfitól a bejelentés a rendőrség segélyhívó számára, hogy a VIII. kerületi Százados utcai építkezésen bomba fog robbanni.

Az építkezési területet kiürítették, majd  a rendőrség tűzszerészei átvizsgálták, és ezzel egy időben a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

Az adatgyűjtés és a nyomozás alapján a járőrök a helyszín közelében elfogták a robbantással fenyegetőző 40 éves ipolyvecei férfit. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatják ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.