Bombafenyegetés miatt kellett leállítani egy építkezést VIII. kerületben

Csütörtök délután érkezett egy ismeretlen férfitól a bejelentés a rendőrség segélyhívó számára, hogy a VIII. kerületi Százados utcai építkezésen bomba fog robbanni.

Az építkezési területet kiürítették, majd  a rendőrség tűzszerészei átvizsgálták, és ezzel egy időben a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

Az adatgyűjtés és a nyomozás alapján a járőrök a helyszín közelében elfogták a robbantással fenyegetőző 40 éves ipolyvecei férfit. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatják ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.