Bombafenyegetés miatt kellett leállítani egy építkezést VIII. kerületben

Csütörtök délután érkezett egy ismeretlen férfitól a bejelentés a rendőrség segélyhívó számára, hogy a VIII. kerületi Százados utcai építkezésen bomba fog robbanni.

Az építkezési területet kiürítették, majd  a rendőrség tűzszerészei átvizsgálták, és ezzel egy időben a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt nyomozást indított ismeretlen tettes ellen.

Az adatgyűjtés és a nyomozás alapján a járőrök a helyszín közelében elfogták a robbantással fenyegetőző 40 éves ipolyvecei férfit. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatják ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.