Eljárás indult a nő ellen, aki elhagyta a gyerekeit szilveszter este ivás közben

Szilveszter este a Vörösmarty téren bulizott az a 39 éves nő, aki nem sokkal éjfél előtt elhagyta gyerekeit. Az RTL Klub Híradója szerint miközben az anya egy 66 éves férfival ivott, nem vette észre, hogy a 4 éves kisfia és a 6 éves kislánya eltűnt mellőlük.

A tömegben járőröző rendőröknek először az egyedül kószáló kisfiú lett gyanús, de először hiába próbáltak beszélni vele, a megrémült gyerek szinte meg sem tudott szólalni, még a nevét sem tudta megmondani. Közben a 6 éves kislány segítséget kért, mert ő sem találta az anyját. A kisfiút az V. kerületi kapitányságra vitték, ahol megpróbálták megnyugtatni. Nem sokkal később az anya is rájött, hogy nincsenek meg a gyerekei, és a rendőrökhöz fordult.

Végül a rendőrök mindkét gyereket a nagymamájukhoz vitték, átmenetileg ugyanis ő vigyáz rájuk, mivel az anya és a vele ivó férfi ellen eljárást indítottak kiskorú veszélyeztetése miatt.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.