Eljárás indult a nő ellen, aki elhagyta a gyerekeit szilveszter este ivás közben

2019 január 3., csütörtök 19:07
254

Szilveszter este a Vörösmarty téren bulizott az a 39 éves nő, aki nem sokkal éjfél előtt elhagyta gyerekeit. Az RTL Klub Híradója szerint miközben az anya egy 66 éves férfival ivott, nem vette észre, hogy a 4 éves kisfia és a 6 éves kislánya eltűnt mellőlük.

A tömegben járőröző rendőröknek először az egyedül kószáló kisfiú lett gyanús, de először hiába próbáltak beszélni vele, a megrémült gyerek szinte meg sem tudott szólalni, még a nevét sem tudta megmondani. Közben a 6 éves kislány segítséget kért, mert ő sem találta az anyját. A kisfiút az V. kerületi kapitányságra vitték, ahol megpróbálták megnyugtatni. Nem sokkal később az anya is rájött, hogy nincsenek meg a gyerekei, és a rendőrökhöz fordult.

Végül a rendőrök mindkét gyereket a nagymamájukhoz vitték, átmenetileg ugyanis ő vigyáz rájuk, mivel az anya és a vele ivó férfi ellen eljárást indítottak kiskorú veszélyeztetése miatt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt