Először néztem idén időjárásjelentést, de már megbántam

Jó reggelt, és talán még nem késő, boldog új évet kívánok minden kedves olvasónknak, 2019. január 3., csütörtök reggel van, fagy. Országos fagy! Jó, az ország javában épp csak fagy, de vannak helyek, ahol mínusz 6-8 fokig hűlt a levegő.

Mondanám, hogy jobb lesz, de nem lesz. Napközben a csúcshőmérséklet helyenként akár 2 fokig is felszökhet, de a magasabb vidékeken napközben is marad a fagy.

Némi derültséget némi derültség okozhat, hosszabb-rövidebb időszakokra kisüthet a nap, hózáporok csak szórványosan alakulhatnak ki.

És ez még a legmelegebb nap a héten. Péntekre és szombatra virradó éjszaka mínusz 10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, szombaton nap közben is mínusz 5 fok lehet, a jövő héten pedig éjjelente már mínusz 15 fok is lehet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.