Először néztem idén időjárásjelentést, de már megbántam

Jó reggelt, és talán még nem késő, boldog új évet kívánok minden kedves olvasónknak, 2019. január 3., csütörtök reggel van, fagy. Országos fagy! Jó, az ország javában épp csak fagy, de vannak helyek, ahol mínusz 6-8 fokig hűlt a levegő.

Mondanám, hogy jobb lesz, de nem lesz. Napközben a csúcshőmérséklet helyenként akár 2 fokig is felszökhet, de a magasabb vidékeken napközben is marad a fagy.

Némi derültséget némi derültség okozhat, hosszabb-rövidebb időszakokra kisüthet a nap, hózáporok csak szórványosan alakulhatnak ki.

És ez még a legmelegebb nap a héten. Péntekre és szombatra virradó éjszaka mínusz 10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, szombaton nap közben is mínusz 5 fok lehet, a jövő héten pedig éjjelente már mínusz 15 fok is lehet.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.