„Ne dumáljál, most leszúrlak!” – mondta a részeg 70 éves férfi a buszmegállóban egy ismeretlennek, akit háborús bűnösnek nevezett

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szolgálaton kívüli országgyűlési őr terített földre és fegyverzett le egy késsel fenyegetőző férfit Zalaegerszegen 2018. szeptemberben. A támadó ellen most emeltek vádat.

A 70 éves helybéli férfi erősen ittasan a zalaegerszegi kertvárosi buszmegállóban kést rántva egy számára ismeretlen férfi elé ugrott, és „Ne dumáljál, most leszúrlak!” felkiáltással hadonászott, miközben azt magyarázta, hogy azért akarja leszúrni a férfit, mert az háborús bűnös.

Egy arra járó országgyűlési őr szolgálatba helyezte magát, és felszólította a férfit, hogy dobja el a kést, de a támadó elkezdte szidalmazni a már hivatalos személyként intézkedő országgyűlési őrt is, aki ezért földre vitte, kivette kezéből a zsebkést, és kihívta a rendőröket.

A férfi ellen garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.