„Ne dumáljál, most leszúrlak!” – mondta a részeg 70 éves férfi a buszmegállóban egy ismeretlennek, akit háborús bűnösnek nevezett

Szolgálaton kívüli országgyűlési őr terített földre és fegyverzett le egy késsel fenyegetőző férfit Zalaegerszegen 2018. szeptemberben. A támadó ellen most emeltek vádat.

A 70 éves helybéli férfi erősen ittasan a zalaegerszegi kertvárosi buszmegállóban kést rántva egy számára ismeretlen férfi elé ugrott, és „Ne dumáljál, most leszúrlak!” felkiáltással hadonászott, miközben azt magyarázta, hogy azért akarja leszúrni a férfit, mert az háborús bűnös.

Egy arra járó országgyűlési őr szolgálatba helyezte magát, és felszólította a férfit, hogy dobja el a kést, de a támadó elkezdte szidalmazni a már hivatalos személyként intézkedő országgyűlési őrt is, aki ezért földre vitte, kivette kezéből a zsebkést, és kihívta a rendőröket.

A férfi ellen garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.