„Ne dumáljál, most leszúrlak!” – mondta a részeg 70 éves férfi a buszmegállóban egy ismeretlennek, akit háborús bűnösnek nevezett

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Szolgálaton kívüli országgyűlési őr terített földre és fegyverzett le egy késsel fenyegetőző férfit Zalaegerszegen 2018. szeptemberben. A támadó ellen most emeltek vádat.

A 70 éves helybéli férfi erősen ittasan a zalaegerszegi kertvárosi buszmegállóban kést rántva egy számára ismeretlen férfi elé ugrott, és „Ne dumáljál, most leszúrlak!” felkiáltással hadonászott, miközben azt magyarázta, hogy azért akarja leszúrni a férfit, mert az háborús bűnös.

Egy arra járó országgyűlési őr szolgálatba helyezte magát, és felszólította a férfit, hogy dobja el a kést, de a támadó elkezdte szidalmazni a már hivatalos személyként intézkedő országgyűlési őrt is, aki ezért földre vitte, kivette kezéből a zsebkést, és kihívta a rendőröket.

A férfi ellen garázdaság és súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.