Szilveszterkor a Vörösmarty téren elveszett egy 4 éves kisfiú és a 6 éves nővére, rendőrök segítettek rajtuk

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Készenléti Rendőrség járőrei december 31-én 23:15-kor Budapest V. kerületében, a Vörösmarty téren felfigyeltek egy magányosan sétáló 4 éves kisfiúra, aki nem találta az édesanyját, és a nevét sem tudta pontosan megmondani.

A rendőrök a gyereket bevitték a kerületi rendőrkapitányságra, ahova rövid időn belül bejelentés érkezett, hogy egy 6 éves kislány is szülői felügyelet nélkül, egyedül sétál a Vörösmarty téren. A kislány a kapitányságon elmondta, hogy a 4 éves fiú a testvére, és a Vörösmarty térre édesanyjukkal mentek, aki később elvesztette őket.

Fotó: police.hu

A nyomozók – miután azonosították a gyerekeket – értesítették a nagymamát, és elvitték őket hozzá.

A gyerekek édesanyja eközben segítséget kért az Erzsébet téren szolgálatot teljesítő járőröktől. A nyomozók megállapították, hogy a 39 éves budapesti F. Bernadett a gyerekeivel ment a Vörösmarty térre, majd együtt italozott az ismerősével, a 66 éves szintén budapesti K. Péterrel, akire a gyerekeit rábízta. Kis idő múlva észrevették, hogy a kislány és a kisfiú is eltűnt.

A BRFK V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói F. Bernadettet és K. Pétert kiskorú veszélyetetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.