Tinédzserek azzal húztak le egy Tapsonyban élő holland férfit, hogy jöttek a szemétdíjért

bűnügy
2019 január 03., 12:14
comments 43

Egy holland férfi feljelentést tett a Marcali Redőrkapitányságon, hogy december 28-án a tapsonyi otthonában megjelent három fiatal, akik azt mondták, a szemétdíjért jöttek.

Másnap ugyanők megint bementek hozzá, és egy szolgáltató munkatársainak adták ki magukat. A férfi előző nap még fizetett, de ekkor már nem, hanem feljelentést tett.

Templom Tapsonyban
photo_camera Templom Tapsonyban Fotó: Google Street View

A rendőrök azonosítottak három tapsonyi lakost, akiket szerdán el is fogtak. A 14 éves, a 15 éves és a 18 éves fiúkat csalás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.