Cristiano Ronaldo az első ember az univerzumban, akit 150 millió ember követ Instagramon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két ifú popsztárt, Selena Gomezt és Ariana Grandét előzve, elsőként szakította át a 150 millió követő nem létező célszalagját Cristiano Ronaldo. Neymar 109, Lionel Messi 105 millió követővel feszít a focisták dobogóján.

Az Instagramnak nagyjából 1 milliárd aktív felhasználója van, azaz a 15 százaléka követi az ötszörös aranylabdás portugált.

(NSO)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.