Egy győri nő kidobott egy sámlit az ablakon

A rendőrségre csütörtökön 21 óra körül érkezett a bejelentés arról, hogy Győrben az egyik emeletes házból valaki egy kisszéket dobott ki, ami ráesett, és megrongált egy, a ház alatt parkoló autót. A rendőrök adatgyűjtés után garázdaság gyanújával elfogtak egy 50 éves asszonyt, aki a Győri Rendőrkapitányságon a kihallgatásán mindent beismert: azt mondta, összeveszett a családjával, a vita hevében felkapta a széket, amit aztán az erkélyen át kidobott az utcára. A police.hu alaposan dokumentálta az esetet:

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.