Egy győri nő kidobott egy sámlit az ablakon

A rendőrségre csütörtökön 21 óra körül érkezett a bejelentés arról, hogy Győrben az egyik emeletes házból valaki egy kisszéket dobott ki, ami ráesett, és megrongált egy, a ház alatt parkoló autót. A rendőrök adatgyűjtés után garázdaság gyanújával elfogtak egy 50 éves asszonyt, aki a Győri Rendőrkapitányságon a kihallgatásán mindent beismert: azt mondta, összeveszett a családjával, a vita hevében felkapta a széket, amit aztán az erkélyen át kidobott az utcára. A police.hu alaposan dokumentálta az esetet:

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.